Liiketoimintakauppa vahvistaa K-suunnittelun suunnitteluliiketoimintaa Itä-Suomessa sekä tukee strategiaa tarjota asiakkaille laadukkaita arkkitehti- ja rakennesuunnittelupalveluja sekä rakennuttamis- ja valvontapalveluja kustannustehokkaasti. Osapuolet ovat allekirjoittaneet kauppaa koskevan sopimuksen 20.12.2019. Suunnitteluliiketoiminta siirtyy K-Suunnittelu Oy:lle 1.1.2020 alkaen. Kaupan myötä vanhat asiakkuudet sekä toimeksiannot siirtyvät K-Suunnittelu Oy:n hoidettaviksi, kauppa ei aiheuta muutoksia tehtyihin sopimuksiin.

Toiminta Savonlinnassa jatkuu keskeytyksettä nykyisissä toimitiloissa osoitteessa Olavinkatu 52, 57100 Savonlinna. EL Palsa Oy:n henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä K-Suunnittelun palvelukseen. Yrityksen aiempi omistaja Leo Palsa jatkaa suunnittelupäällikkönä vastaten Savonlinnan toimipisteen liiketoiminnasta sekä rakennuttamis- ja valvontapalveluista Savonlinnan talousalueella. Jouni Muukkonen siirtyy vastaamaan K-Suunnittelun rakennesuunnitteluliiketoiminnasta.

Leolla on vahva kokemus rakennushankkeiden rakennuttamis- ja valvontatehtävistä sekä kiinteistöjen kuntotutkimuksista aina PKA-Fise pätevyyttä myöten. Jounilla on pitkä työhistoria eri suunnittelutoimistojen ja työmaaorganisaatioiden palveluksessa suunnittelutehtävistä tietomallintamisen kehitystehtäviin. Jouni on suorittanut A-vaativuusluokan puu- ja betonirakenteiden Fise suunnittelijapätevyydet.