Rakennesuunnittelija

Tule meille töihin!

Rakennuskonsultointi K-Suunnittelu Oy on kasvava rakennusalan konsulttitoimisto. Tarjoamme laadukasta arkkitehti- ja rakennesuunnittelua sekä rakennuttamis- ja valvontapalveluita asiakkaan tarpeiden mukaan. Asiakkaitamme ovat pääasiassa yritykset, asunto-osakeyhtiöt ja julkinen sektori. Tällä hetkellä työllistämme yli kymmenen rakennusalan ammattilaista. Toimipaikkamme sijaitsevat Mikkelissä, Savonlinnassa ja Imatralla.

Nyt haemme rakenne- ja/tai elementtisuunnittelijaa Mikkeliin ja/tai Savonlinnaan.

Koulutukseltasi olet mieluiten rakennusinsinööri ja sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus rakenne- ja/tai betonielementtisuunnittelusta. Hallitset AutoCADin tai Cadmaticin käytön, Tekla Structuren käyttö katsotaan eduksi. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja haluat ottaa vastuuta projektisi onnistumisesta.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, monipuoliset työtehtävät, etätyömahdollisuuden sekä mahdollisuuden itsesi ja yrityksen toiminnan kehittämiseen.

Kysy rohkeasti lisätietoja tarjolla olevasta tehtävästä toimitusjohtaja Riku Vihkolta, puh. 0440 360 900 tai riku.vihko@k-suunnittelu.fi. K-Suunnittelun toimintaan voit tutustua myös osoitteissa www.k-suunnittelu.fi. ja facebook.com/ksuunnittelu. Palkkaamme sopivan henkilön heti hänet löydettyämme. Työtehtävät voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n voit jättää osoitteeseen riku.vihko@k-suunnittelu.fi. Hakuaika päättyy 31.5.2021.

Yhteystiedot: Toimitusjohtaja Vihko Riku, puh: 0440 360 900, riku.vihko@k-suunnittelu.fi

Työpaikan osoite: Porrassalmenkatu 23 A, 50100 MIKKELI

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työaika: Kokoaikatyö

Työn kesto: Yli 12 kuukautta

Haku päättyy: 31.05.2021 klo 23:59

Jätä hakemus: riku.vihko@k-suunnittelu.fi

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!