Rakennesuunnittelun johtaja

Tule meille töihin!

Rakennuskonsultointi K-Suunnittelu Oy on kasvava rakennusalan konsulttitoimisto. Tarjoamme laadukasta arkkitehti- ja rakennesuunnittelua sekä rakennuttamis- ja valvontapalveluita asiakkaan tarpeiden mukaan. Asiakkaitamme ovat pääasiassa yritykset, asunto-osakeyhtiöt ja julkinen sektori. Tällä hetkellä työllistämme yli kymmenen rakennusalan ammattilaista. Toimipaikkamme sijaitsevat Mikkelissä, Savonlinnassa ja Imatralla.

Nyt haemme rakennesuunnittelun johtajaa Mikkeliin tai Savonlinnaan.

Koulutukseltasi olet rakennetekniikan diplomi-insinööri tai insinööri ja sinulla on vähintään 10 vuoden työkokemus alalta. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta esimiestehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta sekä tietomallinnettujen kohteiden suunnittelusta. Hallitset Tekla Structuren sekä betoni- ja teräsrakenteiden mitoitusohjelmien sujuvan käytön. Lisäksi arvostamme asiakaslähtöistä ja innovatiivista ajattelutapaa.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, monipuoliset työtehtävät, etätyömahdollisuuden sekä mahdollisuuden itsesi ja yrityksen toiminnan kehittämiseen.

Kysy rohkeasti lisätietoja tarjolla olevasta tehtävästä toimitusjohtaja Riku Vihkolta, puh. 0440 360 900 tai riku.vihko@k-suunnittelu.fi. K-Suunnittelun toimintaan voit tutustua myös osoitteissa www.k-suunnittelu.fi. ja facebook.com/ksuunnittelu. Työtehtävät voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n voit jättää osoitteeseen riku.vihko@k-suunnittelu.fi. Hakuaika päättyy 31.5.2021.

Yhteystiedot: Toimitusjohtaja Vihko Riku, puh: 0440 360 900, riku.vihko@k-suunnittelu.fi

Työpaikan osoite: Porrassalmenkatu 23 A, 50100 MIKKELI

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työaika: Kokoaikatyö

Työn kesto: Yli 12 kuukautta

Haku päättyy: 31.05.2021 klo 23:59

Jätä hakemus: riku.vihko@k-suunnittelu.fi

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!