Rakennustyön valvoja

Tule meille töihin!

Rakennuskonsultointi K-Suunnittelu Oy on kasvava rakennusalan konsulttitoimisto. Tarjoamme laadukasta arkkitehti- ja rakennesuunnittelua sekä rakennuttamis- ja valvontapalveluita asiakkaan tarpeiden mukaan. Asiakkaitamme ovat pääasiassa yritykset, asunto-osakeyhtiöt ja julkinen sektori. Tällä hetkellä työllistämme yli kymmenen rakennusalan ammattilaista. Toimipaikkamme sijaitsevat Mikkelissä, Savonlinnassa ja Imatralla.

Nyt haemme kokoaikaiseen työsuhteeseen rakennustyön valvojaa uudis- ja korjausrakentamisen hankkeisiin Savonlinnaan.

Koulutukseltasi olet rakennusalan insinööri tai rakennusmestari, ja sinulla on useamman vuoden työkokemus työmaavalvonta- ja rakennuttamistehtävistä. Katsomme eduksi, mikäli olet työskennellyt sekä uudisrakentamis- että korjaushankkeiden parissa. Lopullisen toimenkuvasi tulemme määrittelemään kokemuksesi ja osaamisesi perusteella niin, että pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi.

Arvostamme asiakaslähtöistä ja innovatiivista ajattelutapaa sekä omatoimisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, monipuoliset työtehtävät sekä mahdollisuuden itsesi ja yrityksen toiminnan kehittämiseen.

Kysy rohkeasti lisätietoja tarjolla olevasta tehtävästä toimitusjohtaja Riku Vihkolta, puh. 0440 360 900 tai riku.vihko@k-suunnittelu.fi. K-Suunnittelun toimintaan voit tutustua myös osoitteissa www.k-suunnittelu.fi. ja facebook.com/ksuunnittelu. Palkkaamme sopivan henkilön heti hänet löydettyämme. Työtehtävät voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n voit jättää osoitteeseen riku.vihko@k-suunnittelu.fi. Hakuaika päättyy 31.5.2021.

Yhteystiedot: Toimitusjohtaja Vihko Riku, puh: 0440 360 900, riku.vihko@k-suunnittelu.fi

Työpaikan osoite: Porrassalmenkatu 23 A, 50100 MIKKELI

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työaika: Kokoaikatyö

Työn kesto: Yli 12 kuukautta

Haku päättyy: 31.05.2021 klo 23:59

Jätä hakemus: riku.vihko@k-suunnittelu.fi

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!